Geplaatst op Geef een reactie

Zaken doen om verder te komen

Zo, ik heb de stof in de handen gehad. Voor de opdracht die al ruim een half jaar ligt. Eindelijk heb ik het zover om eraan te beginnen. Bedenk maar dat een goed idee standhoudt, wat er ook gebeurt en wat er ook mag veranderen. Een idee dat tot uitvoering kan komen en ondertussen doorgaan met de bedrijvigheid.

Je kunt zelfs zaken doen om verder te komen.

Je weet niet wat er gebeurt in het leven en deze week is dan ook weer anders gegaan dan gepland. Ik heb de planning weer moeten bijstellen. Sommige nood is hoger dan andere en dat is iets waarmee je rekening kunt houden. De komende week hoop ik tijd en ruimte te vinden om met de opdracht verder aan de slag te gaan.

Het is een afleiding om bezig te zijn en om de zinnen te verzetten. Of niet hoeven na te denken over de dag van morgen.

Ik heb deze week enkele momenten gestaag gewerkt aan de mondkapjes en nu zijn ze gelukkig bijna klaar. Soms lijkt het wel alsof er geen moment is om tot rust te komen, iets te overdenken of bedenken, te wikken of te wegen. De dag geeft het zelf wel aan. We doen dan maar wat onze handen vinden om te doen.

Het buitenleven begint langzaamaan weer op gang te komen. We komen enigszins uit onze ‘lockdown’ en kunnen meer naar buiten. En dan zijn er mensen die iets van je gedaan willen hebben.

Je moet doen waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. Nu is deze week ten einde en dan kan ik concluderen dat de goede keuzes gemaakt zijn, ik heb gedaan wat ik kon, recht gezet wat haalbaar was en dan mag je dankbaar zijn om verder te gaan. En dus ook zaken doen om verder te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *