Geplaatst op Geef een reactie

Voor alle mensen

Momenteel heb ik in de ochtend werk bij een bedrijf waar alle mensen welkom zijn. Niemand wordt geweigerd. Een bedrijf voor alle mensen.

Zo mogen wij ons inzetten voor alle mensen. Het is ook wel leuk dat het zelfstandig werk is; zo kan ik naar eigen inzicht soms improviseren, een klus oppakken. Van de nood een deugd maken. Natuurlijk is er een teamverband.

Net als thuis.

Ik ben blij dat ik deze week een half uur productief ben geweest. Tenminste, wat voor mij productief is. De rest van de tijd bezig geweest met de randvoorwaarden c.q. dat te doen om overeind te blijven. Misschien kan ik de weg verder omhoog vinden. Ik merk dat deze zgn. ‘lockdownperiode’ zowel kansen biedt maar dat er ook genoeg dingen zijn waarbij ik keuzes moet maken om goed verder te komen. Er is ook altijd wat te doen thuis.

Het is wel goed om datgene te doen wat je leuk vindt; jezelf ontwikkelen, een netwerk opbouwen. Ook kun je onzeker zijn welke richting je op moet, of kun je zoeken naar een ‘way of life’ waarbij jij je het meest comfortabel voelt. Dat is iets waar je zelf over moet beslissen.

Deze week heb ik een ruim een half uur relaxed kunnen werken aan mijn verstelopdracht. Ik vind nog niet dat ik een expert ben op dit specifieke gebied, maar ben tot nu toe wel tevreden over het resultaat. Misschien moet het wel zo zijn. Maar dat betekent niet dat ik de hoofdprijs kan gaan vragen. Misschien later. Ik weet ook nog niet wat de hoofdprijs is.

Jezelf ontwikkelen, een netwerk opbouwen ….. soms vraag ik me af of het daarvoor niet te laat is. Maar het is een feit dat het leven verder gaat en dat jij (en ik) onze ontwikkeling doormaken. Dus gewoon maar blijven doen waar je goed in bent.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *