Geplaatst op Geef een reactie

Stukje voor stukje

De afgelopen week heb ik twee verstelklussen gedaan voor een nieuwe klant. De ene was een dikke  jas waar een drukknoop opgenaaid moest worden. Sommige dingen lijken niet altijd goed haalbaar of hebben in mijn ogen niet direct meerwaarde, maar ik zeg dan toch maar ‘ja’, omdat ik het nu eenmaal kan.

Van iets wat je leuk vindt je werk maken, betekent dat je er veel tijd insteekt.

Enkele weken las ik een artikel op een website over zakenvrouwen van het jaar. Daarbij wil ik mij niet scharen momenteel, al ben ik gerustgesteld in hetgeen ik de afgelopen week hoorde. ‘Niemand hoeft zijn bedrijf te stoppen.’

Het is prettig dat we in een land leven waarbij je vrij bent om te ondernemen wat jij wilt.

Als ondernemer moet je alles zelf bedenken. Dat geeft ook een mate van vrijheid. Voor mij betekent het dat ik meer ideeën heb liggen dan dat ik kan uitvoeren. Mijn werkterrein lijkt nu steeds meer buiten de deur te liggen. Maar daar krijg ik ook veel voor terug.

Nieuwe contacten leggen, stukje voor stukje aan een basis bouwen voor een nieuw bestaan.

Dat is wat het leven met je kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *