Geplaatst op Geef een reactie

De lange baan

Sommige dingen worden zo op de lange baan geschoven dat je je gaat afvragen of het ooit nog een keer gaat gebeuren.

Zoals het vinden van een locatie voor een bepaalde activiteit ter promotie van het werk. Een toplocatie moet het dan worden. Die hebben we al vastgesteld. Nu alleen het juiste moment nog.

Ik merk dat het vaker zo werkt. Je doet uiteindelijk iets waarvoor je een passie hebt; waar je je prettig (goed) bij voelt.

Zo ook mijn buitenwerk. Het doet mij goed om de vrijheid van buiten te proeven, om telkens weer in nieuwe situaties terecht te komen waarbij je met anderen werkt om tot een goed resultaat te komen. Het prettige met schoonhouden van buitenruimtes is dat planten telkens op een andere plek groeien c.q. terugkomen. Het is dus nooit saai. En elke plant is uniek.

Leuk is ook dat planten (bloemen) inspiratie geven voor bouwers, ontwerpers van stoffen. Ook kunnen geometrische patronen prachtig weergegeven worden en gebruikt worden om stoffen te bedrukken. Altijd weer nieuwe idee├źn waarmee iets gedaan kan worden.

Het was een week waarbij ik iets heb geleerd over uurtarieven, investeringen en waarin ik nog een aanbieding heb gedaan voor een naaiwerk.

Ik wacht het af.

Een paddenstoel. Gemaakt tijdens een boswandeling in de nabijheid van de Hof van Dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *