Geplaatst op Geef een reactie

Lekker zon en …..

Het is een mooie week geweest qua weertype. Lekker zon en ….. prima temperaturen om buiten te verblijven. Zo langzamerhand kruipt het richting de winter en daar stemmen we onze kleding dan ook op af.

Dat betekent hier: aanpoten.

Al enige tijd heb ik een werk onder handen en telkens komt er dan een nieuw klusje bij dat dan ‘even tussendoor’ moet. Gelukkig zit er onder het handen zijnde werk ondertussen enig schot, waarbij het einde een beetje in zicht komt. De avonden worden langer en ik merk dat ik het niet altijd prettig vind om ’s avonds nog vreselijk veel inspanningen met mijn ogen te verrichten met fel licht. Eventjes kan nog wel, maar ik heb het idee als ik dat veel doe, ik dat de volgende dag vast moet ‘bezuren’.

Of ’s nachts.

Het weekeinde is gelukkig ook rustig verlopen en we gaan het langzamerhand weer afronden. Het is fijn om af en toe even uit de tredmolen te stappen en iets te investeren in sociale contacten. Even een bezoekje brengen bij een kennis brengt enige rek in de zaak. Ik hoop dat dit van beide kanten het geval is geweest.

Het was ook bijzonder om deze week bepaald te worden bij geschiedkundige gebeurtenissen uit het verleden. Er zijn mensen die zich verdiepen in geschiedenis en dit aan ons voorleggen met een toelichting. Al concluderend kun je zeggen dat er veel is veranderd; ook op het gebied van kleding. De kunststofvezels lijken het te winnen van natuurlijke vezels.

Bij verstelwerk is dit soms wel een ding. Soms zit het gewoon ‘muurvast’ en je weet niet altijd hoe sterk een kunststof is. Oftewel: kun je zomaar de draden losscheuren? Het zijn zo van die loop der dingen.

Lekker zon en …..

Morgen is het geloof ik nog mooi weer. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *