Geplaatst op Geef een reactie

Ik vond het interessant

Ja, dat was het allemaal deze week. ‘Ik vond het interessant’. Het was het antwoord van onze koningin op een vraag van de interviewer afgelopen maandagavond. Iets wat duidelijk verklaard kan worden, omdat het gewoon hartstikke interessant is.

Deze week ben ik met mijn naaiwerk verhuisd naar een andere kamer in dit huis. Ik beschik nu over meer daglicht en dat vind ik zó relaxed. Gewoon op een lichte kamer kunnen werken in alle rust. Ruimte om me heen en plek om mijn spullen op te bergen of neer te zetten. Wat kun je als mens toch bij elkaar vergaren door de jaren heen. Soms was het ook even slikken. Zo dacht ik nog dat ik over iets beschikte wat ik uiteindelijk in het verleden toch had weggedaan.

Dan kijk ik terug en zie ik hoe alles gegaan is.

Een en ander van de afgelopen tijd had een wissel getrokken in mijn leven en ik merkte dat ik behoorlijk fysiek ongemak had. Het was misschien niet zo zichtbaar, maar het was er wel. Ik merkte dat ik de afgelopen paar weken tot rust heb kunnen komen, omdat ik niet meer naar een werkgever hoefde. Dat was ook zó ontzettend relaxed. Maar ondertussen begon het toch wel te knagen. …. Wat dan?

De verhuizing heeft geloof ik goed uitgepakt; het is natuurlijk nog maar het begin. Ik merk dat ik meer vrijheid en ruimte krijg om iets te gaan ‘ondernemen’. Want dat is toch wat je als ‘ondernemer’ (of zzp’er) moet gaan doen? Een activiteit starten? Het was nog weleens zuchten de laatste tijd, maar ondertussen merk ik dat ik in staat ben om ‘enige activiteiten’ te starten. En dan maar hopen dat het goed mag uitpakken. In ieder geval … ik vond het interessant hoe de afgelopen week verlopen is.

Opgeruimd staat netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *