Geplaatst op Geef een reactie

Een luikje geopend

Ja, dat was mijn hoop vorige week. …. Dat er toch weer een weg komt om te gaan als het oude voorbij is gegaan. Ergens is er toch weer een luikje geopend. Dat geeft hoop en moed om door te gaan. je kunt verstrikt raken in allerlei webben van ‘spindoctors’ die weten hoe te handelen. En hun reactie op mijn zeggen echoot nog een poosje door in mijn hoofd.

Goed. We hebben het er maar mee te doen.

Het is fijn om te melden dat mijn naaiwerk (verstelwerk) voor deze week afgerond is. En soms is het goed om een zgn. tweede mijl te gaan. ik heb het vandaag maar gedaan; je doet de dingen die van je gevraagd worden. Soms kunnen mensen teveel vragen, misschien, maar tot nu toe ga ik gewoon verder. Ik heb ook weer buiten de deur gewerkt en bij de opdrachtgevers raak ik al iets meer thuis. Het is spannend om ergens te gaan werken. Je weet niet wat er komt. Ze zeggen weleens dat van het een het ander komt. Misschien is het ook wel gewoon ’s levensloop.

Het valt niet altijd mee om iets te accepteren, maar soms is een berusting een prettig iets. En dan ben ik blij dat ik in huis iets heb kunnen opruimen en schoonmaken.

De kerstboom hadden we nog laten staan tot 2 februari jl. Het schijnt dan een speciale dag te zijn en je merkt ook wel ondertussen dat het weer langer licht wordt buiten. Daarbij was er deze week ook een zonnige dag waarbij ik de fiets kon pakken om naar het werk te gaan. Dat heeft toch wel mijn voorkeur in deze omgeving. En, hoe dichter bij huis het werk is, hoe beter het is. Voor mij, althans.

Ergens wordt er toch weer een luikje geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *