Geplaatst op Geef een reactie

Een gezonde bodem

Dat heb je nodig om je werk voor te bereiden, uit te voeren en af te ronden. Of – in deze week – voor het feestvieren (Carnaval). Het is belangrijk om dat te realiseren; het kan verkeren dat de bodem verdwijnt door allerlei omstandigheden of gebeurtenissen in het leven. Ik ben blij dat ik een nieuwe bodem heb gevonden van waaruit ik kan handelen (en wandelen).

Deze week heb ik twee dekbedden en twee slopen smaller gemaakt en de slopen iets korter. Het was Duits linnengoed en daar zijn de afmetingen anders dan in Nederland. Goed luisteren naar klanten is belangrijk en anders is tegenwoordig de app beschikbaar om te vragen om meer duidelijkheid, indien gewenst.

Ja, ondernemen is als jagen. Je weet ’s morgens niet of je ’s avonds ‘buit’ hebt. Oftewel: of je werk hebt ja of nee.

Dat is het lot. De afgelopen week vertelde ik tegen iemand dat ik mij daarin ging schikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *