Geplaatst op Geef een reactie

Een bedrijf dat het kan redden uit de crisis helpen

Een bedrijf dat het kan redden uit de crisis helpen. Dat lijkt de taak van de overheid op dit moment. Of misschien zien wij dat wel duidelijker op dit moment vanwege alle maatregelen.

Misschien moet ik dat ook maar gaan doen. Mezelf weer oprichten; gaan groeien. Een crisis. Doen waar het op aankomt. Het was een zoeken naar een ‘reshape’ in deze korte vakantieperiode. Het is geen vakantie in de welvarende zin van het woord, maar thuis de was wegwerken, schoonmaken e.a. Kortom: bijtrekken.

Ja, zo gaat dat in deze tijd. Doen waar het op aankomt. Misschien liggen er wel kansen op het gebied van duurzame mode. Dat roepen ze ook al jaren. Ja, je kunt ‘horendol’ worden van alle ideeën van mensen en informatie die op je afkomt en soms niet meer weten hoe en wat je moet gaan doen. Maar het komt altijd goed.

Een eigen bedrijf. Laat ik daar maar mee verder gaan. Werken in mijn bedrijf. De boel rechtzetten, zodat er geleefd kan worden. Niet een grote onderneming – niet het vele is goed, maar het goede is veel. Daar is rust. Daar is het te doen.

Dus ook als het gaat zoals het gaat. De stof wordt hier gewoon afgeglansd.

Dat heb ik deze week gewoon maar weer gedaan. En ik heb panden geknipt. Nu hoop ik er binnenkort producten van te maken waar de mensen nog iets aan hebben.

Onlangs las ik op social media een column over vaklieden die in hun leven reisden van plaats naar plaats om zich daar verder te ontwikkelen in hun vaardigheden. Misschien is dat ook wel de bedoeling met het leven. Daar gaan waar je tot bloei komt.

Dan hoop ik dat er nog een lange weg te gaan is. En een bedrijf dat het kan redden uit de crisis helpen.

Een goede zondag toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *