Geplaatst op Geef een reactie

We moeten verder

Het koelt af en langzaamaan gaan we richting de herfst. Misschien steken we de barbecue nog een keer aan, maar nu is het tijd om deze dag af te ronden. Tijd om op te ruimen en ik heb opnieuw nagedacht over mijn onderneming. Ik ben begonnen en ja, ik vind het leuk om iets op te starten – iets origineels – en we moeten verder.

Dus mag ik met goede moed verder gaan.

De afgelopen week heb ik een vraag gehad van een eventuele klant over een opdracht. Aangezien ik niemand in de wielen wilde rijden heb ik een antwoord teruggegeven. Misschien heb ik me veel te bescheiden opgesteld, maar soms is het wel goed om van ver te komen.

Achteraf heb ik me afgevraagd of dit handig was, maar ik heb besloten om de zaak te laten rusten. Ja, ik mag de kruimels pakken die anderen van de tafel laten vallen. Dat zijn er nogal wat nu ik terugkijk naar de afgelopen periode.

Gelukkig is het aan het afkoelen, want ik had de afgelopen tijd niet heel veel zin om flink aan de slag te gaan hier in huis en heb het noodzakelijke gedaan. Dus volgende week hoop ik verder te gaan met nieuw werk en hier thuis een en ander aan te pakken. Dan is de vakantie voorbij en begint voor iedereen weer een nieuw ritme. Ik hoop maar dat het voor iedereen goed uitpakt en elk mens mag bloeien op de plek waar hij en zij is. Pak die ruimte en zorg voor de goede omstandigheden om daadwerkelijk te groeien.

Je weet niet wat het leven je brengt en – zoals ik vandaag in de krant las – moet je vertellen wat je kunt vertellen. Voor nu is dat niet zo heel veel meer dus ga ik jullie allemaal een goede zondag toewensen.

We moeten verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *