Geplaatst op Geef een reactie

Voor een goed resultaat

‘Meten is weten.’ Deze week ben ik weer voortvarend begonnen met werken aan mijn bedrijf. Wat voor de hand lag heb ik opgepakt en daarbij heb een meetlat ter hand genomen om het proces tot een goed resultaat te leiden. Want op z’n tijd houd ik wel van precies werken en om te komen tot een goed resultaat op termijn, is een constante factor van belang. Ik heb ook nog een reisverslag gelezen van een route langs modeateliers in Florence en dat gaf enige herkenning. Ateliers waar men al jaren werkt in nauwe steegjes en waar men gewoon zichzelf is. Met gewone prijzen.

Nu merk ik wel dat het niet zo vrijblijvend is om door te gaan. Ook is de uitkomst allerminst zeker. Maar toch heb ik de afgelopen week opgepakt wat op mijn weg kwam en waar ik op moest ‘antwoorden’.

En dat waren veel verschillende dingen en zaken. Maar toch weet ik dat ik mijn zaak altijd kan voorleggen. Omdat het er is.

Vanaf volgende week hoop ik aan de slag te gaan met mijn opdracht. Het is iets creatiefs waarbij nauwgezet te werk gegaan moet worden. Dan maak ik tijd – bij leven en welzijn – om tot resultaat te komen.

Om er iets moois van te maken. Want dat is toch de bedoeling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *