Geplaatst op Geef een reactie

Naaihoek

Hoe run je een goede huishouding? Het is een vraag die ik mezelf onlangs stelde en waar ieder een persoonlijk antwoord op heeft. Geen enkele huishouding is dan ook hetzelfde. Een bedrijf aan huis kent ook een huishouding. En dan  heb je daarbij rekening te houden met klanten; wordt er inbreuk gedaan in je privéleven en dat van je medehuisgenoten (gezin).

Meestal is het alleen het afgeven van het naaiwerk en het doorspreken ervan; heel incidenteel wordt er koffie gedronken (of thee). Je kunt er druk mee zijn. Niet alles valt te plannen en dat vraagt wel eens improvisatievermogen.

Van nature ben ik geen planner en nu ik vier dagen uit huis werk, wordt het naaiwerk toch vaak doorgeschoven naar de volgende maandag. Ik mocht wel willen dat het meer was, maar het is nu zoals het is en daarmee moet ik het doen.

Ik hoop dan ook dat ik hier thuis verder orde op zaken kan stellen in mijn naaihoek, een boekje met aan te schaffen artikelen terugvind, zodat ik mijn genaaide spullen voor de webshop kan gaan afronden. Nee, ik heb niet veel verkocht, maar daar heb ik ook niet veel moeite voor gedaan. De arbeid moet wel lonen, maar een factor geluk doet ook iets met de zaak.

En daar is waar je voor gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *