Geplaatst op Geef een reactie

Een wekelijks schrijven

De afgelopen week heb ik geen tijd gehad om goed stil te staan over wat mij de afgelopen week allemaal overkomen is. Arbeidsontwikkeling op mijn leer-/werkplek waar nog steeds verder ga in combinatie met de zorg binnen mijn gezin.

Zo heb ik afgelopen maandag hier thuis het werk aan de voetbalshirts klaargekregen en kwam er deze week ook een nieuwe naaiopdracht bij – aanpassing aan gordijnen. Toch wel bijzonder om dan weer in contact te komen met iemand die een andere persoon die ik dan weer ken ook kent en dat het cirkeltje zo weer rond is. Ik heb een begin kunnen maken met het werk en de machine ingeregen.

‘Nooit “nooit” tegen iets nieuws zeggen, maar het is ook goed om de organisatie tot rust te laten komen.’

Misschien wel hèt adagium van het leven en werken.

Her en der heb ik het al een paar keer genoemd. Ik heb onlangs een artikel gelezen over een molenaar die het goed vond om door weer en wind over de dijk te fietsen.

Het is blijkbaar goed zo af en toe een frisse tegenwind te hebben.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *