Geplaatst op Geef een reactie

Marathon

Een marathon vraagt veel van je lijf. Dat last ik de afgelopen week in een krant toen ik onderweg was. Zo ook een bedrijf. ‘Een bedrijf vraagt veel van je lijf.’

En soms kan het allemaal teveel zijn en dan moet je vanaf de plaats rust het stapje voor stapje weer oppakken. Fijn om even geen deadlines te hebben, geen vaste werktijden, niet teveel afspraken.

Datgene doen waarbij je in een flow (liquide) komt zonder een tunnelvisie. Over liquiditeit gesproken. …….

Het was mooi weer de afgelopen week en dat heeft me ertoe aangezet om ook nog even buiten aan de slag te gaan. Ja, want binnen zitten terwijl het buiten mooi weer is, is lastig.

Tijdens een uitstapje ben ik leuke ideetjes tegengekomen hoe ik kan omgaan met mijn te verkopen producten. Als dat lukt.

Het was heerlijk om met iemand op stap te zijn en om buiten te zijn.

De afgelopen week ben ik verder gegaan met mijn project ‘stoelhoezen’. Ik heb sinds jaren weer eens een patroon op schaal getekend. Een vaardigheid die ik heb geleerd op de coupeuse-opleiding en ik ben blij dat ik dat achteraf niet als waardeloos heb beschouwd in mijn leven, de materialen heb gehouden en het zo weer kon oppakken. En een stoflegging gemaakt, zodat ik kon berekenen hoeveel stof ik nodig heb. De delen liggen erg dicht op elkaar voor mijn gevoel, maar aangezien ik de delen heb opgemeten inclusief naadtoeslag, lijkt me dat het goed moet komen.

Over de SEO van deze blog heb ik nog niet verder nagedacht; het heeft in ieder geval mijn aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *