Geplaatst op Geef een reactie

De rug recht houden

Je kunt in zwaar weer terechtkomen en het is een keuze om daarin de rug recht te houden. Als dat lukt. Je kunt buigen voor op het oog snelle en gemakkelijke oplossingen, maar vaak blijken deze niet de juiste. Wachten in dit proces is een ding, geduld beoefenen een andere optie.

Sinds enkele jaren weet ik dat mijn rug daadwerkelijk niet recht is. Wat u met deze info moet? Geen idee. Ik probeer mijn rug maar zo recht mogelijk te houden.

Deze week heb ik een werk aangenomen om stoelhoezen uit een oude 2-Chevaux te voorzien van een nieuwe onderlaag schuimrubber. De klant vroeg of ik de voering erin kon naaien. Ik heb een staal aangevraagd bij een schuimrubberbedrijf.

Ondertussen is de hoes is gewassen (niet door mij) en de staal goedgekeurd.

Deze week heb ik ook orde op zaken gesteld in huis. Opgeruimd. En heb nog iets gemaakt voor de webshop en ben nog met coupenaden bezig geweest in een blouse.

Dat werk wordt – hoop ik – volgende week afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *