Geplaatst op Geef een reactie

In een dal

Onlangs – en dat hebben jullie kunnen lezen – heb ik met een vriendin een heuvel-op-heuvel-afwandeling gemaakt en als je je in een dal bevindt, dan kun je daar uitklimmen. Het kostte toen enige fysieke moeite maar het is gelukt. Zo kan het ook met een dal in het leven zijn. Er komt een punt dat je niet meer dieper kunt zakken en de weg omhoog zult moeten nemen.

En dan kom je op nieuwe wegen.
Ook dat geldt in het ondernemen. Soms keert de wal het schip, maar ook op zee mag je weten dat je geborgen bent.

‘Werk maken van je marketing’. Die las ik ook de afgelopen week. En dat heb ik gedaan. Een markt verkennen en eventueel herkennen. Waar beter kun je dat doen als je onderweg bent?

De afgelopen week heb ik thuis een leren jas in ontvangst genomen waarin ik een rits mag vervangen en heb een meisjesbroek afgespeld die korter gemaakt mag worden. Het is een broek van een rekbare stof die stijlvol staat boven een stoer laarsje. Ook kleine meisjes hebben al een eigen smaak en dat is altijd leuk om opnieuw te ondervinden.

Een ondersloop.
Ik heb er twee genaaid en die kunnen we thuis gebruiken. Mocht jij ook een ondersloop willen hebben voor je kussen (of meerdere) dan kan ik die voor je maken. Neem gerust contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *