Geplaatst op Geef een reactie

Een weg vooruit

Misschien moet ik het nieuwe jaar ook maar zo zien. Weg van het oude en op weg naar het nieuwe. Op weg gaan. Kilometers maken.

Daar ben ik in het nieuwe jaar mee begonnen. Youp van ’t Hek ging ‘kilometers maken’ voordat hij optrad in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

En ik ben begonnen met postbezorgen. Om meer inkomen te genereren en om verder te komen. Want dat is duidelijk: je moet werken om verdere stappen te zetten. Nu wil ik daar geen ‘issue’ van maken en werken heeft voor iedereen een andere betekenis.

Ook heb ik deze week verstelwerk onder handen gehad. Het was meer knip-en-plakwerk en ondertussen begrijp ik ook dat door de drukte van de dag je niet altijd de tijd hebt en neemt om goed naar een kledingstuk te kijken of het nog gerepareerd moet worden of dat het tijd is voor een nieuw item. Sommige stukken hebben een emotionele waarde en zijn van goede kwaliteit, zodat het een overweging kan zijn om een reparatie te laten uitvoeren.

Een weg vooruit. Hartje winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *