Geplaatst op Geef een reactie

IJken

In nieuwe periodes (fasen) in je leven is het goed om af en toe eens stil te staan bij wat je hebt gedaan. Klopt het daadwerkelijk wat men over je zegt c.q. schrijft?

Vanuit dat gegeven is het mogelijk om door te gaan.

Vorige week heb ik nieuwe lavendel geoogst en deze hangt op zolder te drogen. Het geeft een verfrissende geur en daar word ik blij van. Tevens was het een moment om stil te staan bij de schoonmaak en onderhoud van het huis. Kletspraat van ondernemers op social media heb ik aan de kant gezet om mezelf nog enigszins serieus te kunnen blijven nemen. Ik neem er wel eens notie van, maar je moet toch je eigen pad volgen. Ook dat is telkens een nieuw ‘ijkmoment’.

Onlangs heb ik in een privésituatie mijn eerste geurzakjes uitgegeven. Weggegeven. Het is een niet alledaags product wat wel goed kan vallen en een product dat een kans (toekomst) heeft.

In een rustig moment heb ik de afgelopen week nog een tweetal patroontjes aangepast.

Als moeder zijnde heb ik een scheur in een jeans bij de kruisnaad versteld. Het is een veel voorkomend euvel; de broek zit nauw aaneengesloten en dan heb je grote kans dat hij op een gegeven moment uitscheurt. Misschien is het een overweging om in dergelijke gevallen een spie te plaatsen in het kruis; in dit geval heb ik besloten de scheur te herstellen. De kleur van het garen komt niet helemaal overeen met de kleur van de stof, maar voor deze gelegenheid vond ik het goed zo.

 

 

 

 

 

 

Voor                                               Na

Dit was het tot zover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *