Geplaatst op Geef een reactie

Het gewone, rustige leven

Het was een drukke tijd met een verjaardag achter de rug. Het lijkt wel of ik daarmee zo in beslag ben genomen en met de randvoorwaarden ervan dat het gewone, rustige leven naar de achtergrond is geraakt. Ook de marketeers weten je te vinden op je verjaardag. En daarnaast leek het of de klanten extra kwamen toestromen.

Je moet doorgaan. Deze week heb ik veel met de kleur zwart gewerkt. Gelukkig was die nog ingeregen op de lockmachine; bij pech ben ik zo een half uur verder.

En niet alle kosten kun je doorberekenen naar de klant. Het moet wel leuk blijven. Daarnaast heb ik deze week weer lekker buiten gewerkt.

Ik vind het wel relaxed om op deze manier je geld te kunnen verdienen. Helaas is dat nog niet op alle fronten het geval, maar er wordt aan gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *