Geplaatst op Geef een reactie

Een warme week

Het was een warme week. En dan ben ik blij dat ik niet op de zolder hoefde te naaien voor werk. Wel heb ik handschoenen gerepareerd. Dan is dat weer netjes. Goed zorgen voor jezelf is belangrijk. En dat is ook iets waar ik deze week bij heb stilgestaan.

In mijn nieuwe (tijdelijke) werkomgeving ben ik veel buiten en dan merk ik dat het fijn is om buiten te lopen voor je werk; tussen de bomen door, langs de plantsoenen. De reuk van bloemen en kruiden onderweg op de fiets. ….

Een nieuwe omgeving ontdekken is ook inspirerend. Nu doe ik dat dichtbij huis; anderen gaan op vakantie. Ik heb nog wat producten in voorbereiding die je eventueel op vakantie zou willen meenemen, maar dan moet je wel een liefhebber/-hebster zijn. Als het goed is, komen ze een keer op ‘de markt’.

Ook heb ik tijd genomen voor mezelf om weer eens te bladeren in tijdschriften. Misschien heb ik binnenkort een mogelijkheid om eens een keer iets voor mezelf te maken.

Wie weet. …….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *