Geplaatst op Geef een reactie

Een proces wat je alleen doet

Nadenken en schrijven over je bedrijf. Het in de markt zetten. Het schrijven is ook een proces. Vraag maar aan wijlen Harry Mulisch. Die kon in zijn werkkamer een hele dag bezig zijn of er een punt of een komma aan het einde van een zin moest komen.

Terug naar de kern.

Ik heb een tuniek (jurk) gekregen waarbij coupe moet worden ingenomen. Het is een recht model en in de zijkant zitten er zakken.

Dat betekent voor mij voor dit kledingstuk – om het zoveel mogelijk recht te doen en te behouden – dat ik de zijkant niet inneem, maar ik ga me richten op coupeverwerking in de voor- en achterpanden. Ook ga ik er een rits inzetten.

In mijn zoektocht naar de coupeverwerking in een jurk kwam ik ook weer mijn werkboeken tegen van de coupeuse-opleiding. Enkele stofleggingen op schaal hadden losgelaten en deze heb ik opnieuw vastgeplakt.

Misschien wordt het tijd om door te pakken met de onderneming. Ja, dat wordt het zeker. Omdat alternatieven tot nu toe geen soelaas boden, besluit ik maar om verder te gaan.

Soms moet je dingen bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *