Geplaatst op Geef een reactie

Een baan

Het kan werk zijn, een weg die door de Romeinen is aangelegd in het verleden, een spoor met rails. Er moet blijkbaar een weg gebaand worden in het leven.

Onlangs heb ik aan iets nieuws geproefd (nieuw werk) en het was leuk om op onverwachte plekken te komen met voor mij nog onbekende mensen. Ja, het leven gaat z’n gang; er is altijd wel een weg (een baan) die je kunt gaan.

Je hoeft daarvoor niet bang te zijn.

Het kost mij persoonlijk wel eens moeite om een zinvol schrijven ‘uit te geven’ en vaak heb ik deze blog op de late zaterdagavond pas klaar. Dat komt, omdat ik nu ook buitenshuis werk; ik heb minder tijd (rust) om even na te denken over de loop der dingen.

Maar goed. Nu is de kerstvakantie aangebroken en wordt het werkende leven buitenshuis even onderbroken. Er staan nog enkele afspraken voor de komende periode en er is nog een klusje voor een klant.

Je kunt ook zoeken naar een baan om inkomen te verwerven. Dat dit een hele klus is, kan ik beamen. Zolang je maar bezig bent en je coöperatief opstelt ten aanzien van de mensen en dingen die op je afkomen, wordt er vanzelf een pad gebaand.

Nog even een impressie van een stukje kerstboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *