Geplaatst op Geef een reactie

Ambities

Veel van de ambities die we hebben in ons leven worden niet waargemaakt. Dat betekent niet dat je niets meer hoeft te verwachten en te dromen. En al heb ik momenteel niet veel te melden op naaigebied; het wil niet zeggen dat er achter de schermen niets gebeurt.

Onlangs vernam ik dat de primaire basisbehoeften van de mensen in ons land eten en ontspanning zijn. Het viel me op dat kleding hier niet expliciet bij genoemd werd. Mijn conclusie was dat we in een land leven met een kledingbubbel. Het is ook zeer makkelijk verkrijgbaar.

Er is een ruim overschot aan kleding in de wereld; mensen kunnen eenvoudig aan kleding komen en het hoeft niet persé veel geld te kosten.

Ja, zo is het nu eenmaal. De ontwikkeling van mijn arbeid staat niet stil en buiten is het nog steeds goed toeven. Voor sommigen is het vanzelfsprekend om buiten te werken; anderen zien buiten zijn meer als een belevenis.

Zo nu en dan steek ik wat energie in mijn bedrijf; omdat het moet. Het ‘druppelt’ ook nog verder en het zal vanzelf wel duidelijk worden waar de speerpunten komen te liggen en waarin ik ga investeren.

Een ding is duidelijk: vanuit je innerlijk bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *