Geplaatst op Geef een reactie

Samen op weg gaan

Samen op weg gaan. Je doet het met vrienden, bekenden, mensen met wie je een vertrouwensband hebt opgebouwd. Sommige banden zijn doorgesneden, andere heb je achtergelaten en weer andere bouw je verder uit.

Je kunt ook met klanten samen op weg gaan. Opnieuw heb ik opdrachten en werk aangenomen die ik tot een goed einde moet brengen. Soms is het goed om keuzes te maken in je werk. In principe wil ik geen werk weigeren, maar iets moet wel haalbaar zijn. Deze week heb ik enkele korte bezoeken gebracht en het is fijn dat je ergens welkom bent. Het is goed om gesprekken te voeren; ook ‘face to face’. Prettig is het ook als je je ergens terug kunt trekken en naar huis gaat. Sommige dingen zijn voor herhaling vatbaar; andere zaken laat je achter je.

Nu heb ik een korte periode voor de boeg waarin ik me kan richten op naaiwerk. Het is goed om te weten dat je er honderd procent voor kunt gaan. Dat is belangrijk, want je kunt maar een ding goed doen. ‘Blijf dat ene ding zoeken.’, zou ik zeggen. Er komt zoveel op je af waarin keuzes gemaakt moeten worden, maar vanuit je hart maak je keuzes naar het leven.

Zo af en toe is het ook goed om het leven te vieren, juist als de omstandigheden anders zijn dan we gewend waren.

Ja, ik probeer hier maar weer verder op te ruimen en mijn werk te doen, zodat er plaats komt voor iets nieuws. En me blijven richten op dat ‘ene ding’.

Ja, dat ‘ene ding’.

Goed. Nu heb ik maar weer een andere kleur garen in de lockmachine geregen om zo aan een nieuwe opdracht te beginnen. Dan is dat al geregeld.

Samen op weg gaan. Je kunt het doen met dat wat je is gegeven.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *