Geplaatst op Geef een reactie

Je kunt er niet om heen

Je kunt niet om de werkelijkheid heen. Dat is een feit waarmee ik de afgelopen week werd geconfronteerd. De beste uren van de dag was ik bij een afspraak elders die plaats moest vinden. Daardoor miste ik het wel om te werken in mijn bedrijf (thuis); het een kan niet zonder het ander.

Maar toch heb ik er weer van geleerd.

De feestmaand is begonnen en dat is te merken. Niet qua omzet, want ik heb bijna niets meer genaaid voor de webshop, geen foto’s gemaakt om artikelen te (laten) plaatsen en geen koord gekocht om producten klaar te maken.

Hoe een product een succes kan worden, werd mij de afgelopen week weer duidelijk. Niet dat mijn producten nu direct succesvol worden – van dat idee stap ik ook liever af – maar je kunt wel blijven geloven. En vertrouwen. Om door te gaan. De naaiplek is nog niet uitgebreid; wel heb ik nagedacht over werk, werk zoeken en welk werk het meest passend is (het meest leuk is).

Ach ja, zo is iedereen altijd ‘werkzoekend’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *