Geplaatst op Geef een reactie

Goodwill

Waaruit bestaat je goodwill? Het was een vraag die bij me opkwam na het invullen van de inkomstenbelasting. Voor de fiscus heeft het een speciale betekenis; voor mij ook. Laat ik het maar niet hebben over de waarde van mijn bedrijf met betrekking tot de zgn. ‘goodwill’.

Soms steek ik tijd in klanten door iets extra’s voor hen te doen. Omdat het zo uitkomt. Soms geeft iemand jou extra tijd en ruimte om er iets goeds van te maken, want in een vakantie met kinderen die aandacht nodig hebben, valt het werk niet altijd ruim te plannen en momenteel spelen er ook andere zaken.

Ik ben blij dat ik een stoflegging gemaakt heb van de autostoelhoezen; zo kan ik goed voorbereid de patroondelen gaan knippen. Het is me deze week ook gelukt – naast andere lopende zaken – een stoelhoes ter hand te nemen en voorbereidingen te treffen voor herstelwerk. Het verpakkingsmateriaal van het foam is verwijderd en – als het gaat lukken – zou ik graag volgende week verder gaan met deze klus in de omstandigheden die me zijn gegeven.

Toevalligerwijs heb ik de afgelopen week ook nog kleding in ontvangst genomen voor herstel en aanpassingen. Soms is het goed om aan het leven een nieuwe impuls te geven en kun je kleding die je ooit hebt aangeschaft, aanpassen aan de nieuwe omstandigheden.

Voor de juiste look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *