Wat is de retourprocedure?

Wat denkt gij wel? Hoezo niet tevreden? Scheer je weg zotteklap, onze producten zijn altijd top. Retourneren is helemaal niet nodig.

Wat is het retourbeleid?

Overzicht

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Niet-retourneerbare artikelen:
  • Cadeaubonnen.
Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden verleend:
  • Elk item dat niet in de originele staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout;
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch uw tegoed op uw bankrekening teruggestort.